Wij staan voor u klaar...........

 

 

Mijn naam is Nicoline: ik ben 37 jaar en woon samen met Harold en onze twee kinderen Max en Tess in Hengelo.

 

Ik & mijn opleidingen: na de Pabo ben ik de opleiding speciaal onderwijs gaan volgen en vervolgens de opleiding tot gedragsspecialist. Daarnaast ben ik opgeleid tot kindercoach en ben ik gecertificeerd weerbaarheidstrainster voor kinderen vanaf 6 t/m 9 jaar. Vanaf februari 2011 ben ik gecertificeerd in het werken met de methode “Ik ben speciaal”. Dit is psycho-educatie voor kinderen van 9-16 jaar met een autistisch spectrum stoornis (ASS).

 

Ik & mijn werkervaring: ik heb 10 jaar les gegeven binnen het cluster 4 onderwijs aan jonge risico kinderen. Binnen het cluster 4 onderwijs zitten leerlingen met een ontwikkelingsachterstand met daarnaast gedragsproblemen of gedragsstoornissen. Op dit moment werk ik als ambulant begeleider cluster 4 onderwijs. Ik kom op basisscholen om kinderen met cluster 4 problematiek te begeleiden en de school te steunen in het begeledingsproces van deze kinderen. Daarnaast ben ik een aantal uren per week werkzaam als kindercoach op een speciale school voor basisonderwijs en geef ik de Weerbaarheidstraining Kiezel & Druppel.

 

 

 

Ik ben Marieke: ik ben 36 jaar en woon samen met Tom en onze 3 kinderen Sem Jip en Lola.

 

Ik & mijn opleidingen: na de Pabo ben ik de opleiding speciaal onderwijs gaan volgen. Verder ben ik opgeleid tot gedragsspecialist en kindercoach. Daarnaast ben ik gecertificeerd weerbaarheidstrainster voor kinderen vanaf 6 t/m 9 jaar. Vanaf februari 2011 ben ik gecertificeerd in het werken met de methode “Ik ben speciaal”. Dit is psycho-educatie voor kinderen van 9-16 jaar met een autistisch spectrum stoornis (ASS).

                                   

Ik & mijn werkervaring: na twee en een half jaar in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik vanaf 2000 in het speciaal onderwijs les gaan geven aan kinderen van 4 t/m 7 jaar. Binnen dit onderwijs begeleid ik kinderen met ontwikkelingsachterstanden wat vaak gepaard gaat met gedragsproblemen of gedragsstoornissen. Daarnaast ben ik werkzaam als kindercoach en weerbaarheidstrainster.

 

 

Ik ben Ralph: ik ben 42 jaar en woon samen met Monique. We hebben samen twee kinderen. Yannicke en Tomas.

 

Ik en mijn opleidingen: na het voltooien van de Mavo lagen mijn ambities in de commerciele sector. Ik ben vervolgens de opleiding voor Ondernemerskunde gaan doen daarna Logistiek Management met specialisatie inkoop.

 

Ik en mijn ervaring: Ik heb jarenlang diverse functie binnen de commerciele sector vervuld om daarna vervolgens een eigen winkel te runnen in luxe artikelen. Vanwege mijn passie voor sport, besloot ik uit de commercie te stappen en een nieuwe uitdaging te beginnen. De wens om in de toekomst aan het werk te gaan met kinderen lag dichterbij dan ooit. Vanwege mijn passie voor sport (voetbal en karate in het bijzonder) en het coachen van kinderen (12 jaar voetbal jeugdselectietrainer)  heb ik van mijn hobby een beroep gemaakt. Een van de sporten die ik nog steeds actief beoefen is karate. Ik ben 1e danhouder zwarte band shotokan karate. Ik geef twee dagen in de week training als karatedocent aan ca. 50 jeugdleden en twintig volwassenen in Hengelo en Enschede. Daarnaast verzorg ik regelmatig workshops in weerbaarheid/zelfverdediging bij basisscholen, voortgezet onderwijs, instellingen en bedrijven. Ik ben een gecertificeerde weerbaarheidstrainer met specialisatie in de methode Rots & Water en zelfverdediging.